ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποια είναι η ενδεικτική ημερομηνία ανάλωσης του νερού ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ;

Επάνω σε κάθε φιάλη ή πώμα φιάλης ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ αναγράφεται ο αριθμός παραγωγής και η ενδεικτική ημερομηνία ανάλωσης του συγκεκριμένου προϊόντος.

Ποιος είναι ο καταλληλότερος τρόπος φύλαξης του εμφιαλωμένου επιτραπέζιου νερού ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ;

Οι ιδανικότερες συνθήκες φύλαξης του εμφιαλωμένου επιτραπέζιου νερού ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ είναι σε δροσερό και σκιερό μέρος, έως 18 βαθμούς Κελσίου, απαλλαγμένο από οσμές. Ακολουθώντας αυτές τις απλές οδηγίες, θα απολαμβάνετε πάντα το δροσερό και ωφέλιμο νερό που σας προσφέρουμε.

Πώς μπορώ να έχω μια ανάλυση της ποιότητας του νερού ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ;

Αν θέλετε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την ποιότητα του νερού ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών στα κεντρικά μας γραφεία στο τηλέφωνο 210 2445158 ή να στείλετε email στο info (at) nerakritis .gr

Πώς διασφαλίζεται η ποιότητα του εμφιαλωμένου επιτραπέζιου νερού ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ;

Τα ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ εμφιαλώνονται με αυστηρές προδιαγραφές ISO, IFS και FSSC που διασφαλίζουν συνεχώς την υψηλή ποιότητα του παρεχόμενου αγαθού. Ταυτόχρονα, το εργοστάσιο παραγωγής των μπουκαλιών ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ που ανήκει στον όμιλο της εταιρείας, παράγει τις φιάλες εμφιάλωσης εξίσου με συγκεκριμένες και πιστοποιημένες προδιαγραφές για την εξασφάλιση της ασφάλειας και ποιότητας για τον καταναλωτή.

Κάθε πότε γίνεται δειγματοληπτικός έλεγχος και μικροβιολογική ανάλυση του νερού ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ;

Κάθε 1 ώρα παραγωγής, συλλέγουμε δείγματα και διεξάγουμε μικροβιολογική ανάλυση του τελικού προίόντος και εκδίδουμε μια Αναφορά Τεστ πριν την φόρτωση.

Τι μεθόδους αποστείρωσης εφαρμόζει η εταιρεία ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ;

Οι μέθοδοι αποστείρωσης που χρησιμοποιούμε στο εργοστάσιο παραγωγής για τα ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ είναι η φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας 0.2 και τα φίλτρα υπεριώδους ακτινοβολίας. Αντίστοιχα, για την διασφάλιση της υγιεινής των φιαλών, αποστειρώνουμε καθημερινά τις μονάδες εμφιάλωσης με την χρήση θερμοχημικών διαδικασιών PEST Control.

Πως μπορώ να προμηθευτώ ψύκτη νερού και να παραγγείλω φιάλες ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ για το σπίτι μου ή για τον επαγγελματικό μου χώρο;

Επικοινωνήστε απευθείας με το Τμήμα Πωλήσεων της ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ στο 210 2445158 ή με email στο sales (at) nerakritis .gr και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα καταγράψει τις ανάγκες σας για νερό και θα σας προτείνει την ιδανικότερη λύση για τον χώρο σας.

4 ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ

1. Πηγή προέλευσης

Η φυσική πηγή και ο τόπος που αναβλύζει και συλλέγεται το νερό είναι ένδειξη και για την καθαρότητα του συγκεκριμένου νερού.

2. Δείκτης pH

Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι το λιγότερο όξινο νερό με μεγαλύτερο δείκτη pH από 6 είναι πιο υγιεινό από ένα εμφιαλωμένο νερό με μικρότερο pH.

3. Γεύση

Η γεύση κάθε εμφιαλωμένου νερού μπορεί να επηρεαστεί από την συγκεκριμένη πηγή από την οποία συλλέχθηκε. Με την ίδια λογική, κάποιες εταιρείες προσθέτουν άρωμα στο νερό τους, καθώς και βιταμίνες για να ενισχυθεί η αξία της υγείας του. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπως λέει και το ρητό “μια δοκιμή θα σας πείσει” μιας και η γεύση είναι καθαρά υποκειμενικό στοιχείο.

4. Πιστοποίηση φυσικής πηγής

Πολλοί άνθρωποι αγοράζουν ένα συγκεκριμένο εμφιαλωμένο νερό νομίζοντας ότι είναι φυσικό νερό από πηγή, ενώ μπορεί να είναι απλά καθαρισμένο νερό. Συστήνουμε στους καταναλωτές να διαβάζουν με προσοχή τις ετικέτες του εμφιαλωμένου νερού πριν το αγοράσουν αν αναγράφεται η πηγή εμφιάλωσης ή απλά αναφέρεται μια ένδειξη εμφιαλωμένο ή επιτραπέζιο νερό, χωρίς άλλα στοιχεία πιστοποίησης της φυσικής πηγής.