ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΙΟΝ

ΜΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΙΔΕΑ & ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ


Τα ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ, κατέχει ένα μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, όσον αφορά στην παραγωγή φιαλών νερού pet.

Η υπερσύγχρονη τεχνολογική υποδομή της, δίνει ένα προβάδισμα σε όλες τις εταιρείες του ομίλου όσον αφορά στην κάλυψη των αναγκών των πελατών τους για μηχανουργικές εργασίες. Κάθε σχεδιαστική ανάγκη των πελατών καλύπτεται από το αρχικό σχέδιο / σκαρίφημα μέχρι το τελικό αποτέλεσμα. Οι μηχανικοί μας, εξειδικευμένοι στον σχεδιασμό και στις μηχανουργικές εργασίες, προτείνουν τη βέλτιστη σχεδιαστική και οικονομοτεχνική πρόταση για τις κατασκευές των πελατών. 

machining veta nera kritis bottle

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, τα ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ δίνουν τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας να προσφέρει στο κοινό της (υποψήφιους πελάτες, πελάτες, καταναλωτές, συνεργάτες, κλπ) το δικό της εξατομικευμένο σχήμα φιάλης νερού που θα αντανακλά αποκλειστικά το δικό σας brand. Σχεδιάζουμε και παράγουμε την δική σας μοναδική φιάλη με ανάγλυφο το λογότυπο σας και την δική σας ξεχωριστή ετικέτα.

Σκεφτείτε τις μοναδικές ευκαιρίες προώθησης με αυτό το πρωτοποριακό εργαλείο διαφήμισης!

Όλα ξεκινούν από έναν συνδυασμό δημιουργικότητας και κατάλληλων εργαλείων για να παραχθεί ένα ανταγωνιστικό εργαλείο marketing για την εταιρεία σας. Δώστε σχήμα στο marketing της επιχείρησή σας και ανακινήστε το ενδιαφέρον των πελατών σας.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ και μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε την δική σας ετικέτα ή την δική σας φιάλη νερού.

Τα ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ σας δίνουν τη δυνατότητα να προωθήσετε και να ενισχύσετε το δικό σας brand, πολύ έξυπνα και οικονομικά!

Φιάλες νερού 0,5 lt με το δικό σας brand!

Τώρα μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας φιάλες νερού με ετικέτα που να απεικονίζει το brand σας και να αναγράφει όλες τις πληροφορίες που εσείς επιθυμείτε. Προωθήστε την επιχείρησή σας έξυπνα και δημιουργικά, ενισχύστε το brand loyalty των πελατών σας, προσεγγίστε νέο κοινό, αποκτώντας ένα καινοτομικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Με τη δικιά σας μοναδική ετικέτα, μπορείτε να χτίσετε ισχυρές μακροχρόνιες σχέσεις με τους υπάρχοντες πελάτες σας, αλλά μπορείτε να αποκτήσετε και νέους, καθώς το brand σας ταξιδεύει παντού.

Τα ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ σας δίνουν τη δυνατότητα να επωφεληθείτε έξυπνα και οικονομικά από την άμεση αυτή προωθητική ενέργεια, αποκτώντας διαφημιστικό υλικό στην ετικέτα σας, που μπορεί να περιλαμβάνει τις πληροφορίες της εταιρείας σας [τηλέφωνα επικοινωνίας, τρόπους παραγγελίας, ωράρια λειτουργίας, διεύθυνση, το εταιρικό σας σλόγκαν], για άμεση ανταπόκριση του καταναλωτή ανά πάσα στιγμή.

Με αυτόν τον τρόπο, το brand σας διαφημίζεται παντού εύκολα και άμεσα.

BROCHURE

Κατεβάστε εδώ