ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΕΣ

Οι θερμοψύκτες μας είναι η ιδανική λύση για επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους, χώρους αναμονής, κυλικεία, νοσοκομεία, χώρους αναψυχής και άθλησης, αλλά και για το σπίτι σας. Προσφέρετε το πιο πολύτιμο αγαθό της φύσης στο προσωπικό σας, στους επισκέπτες σας και στον εαυτό σας όπως του αξίζει!

 

Επιλέξτε τώρα θερμοψύκτες ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ και επωφεληθείτε από:

 

 • Δωρεάν μεταφορά και εγκατάσταση
 • Δωρεάν μεταφορά των συσκευασιών νερού στο χώρο σας.
 • Δωρεάν αντικατάσταση θερμοψύκτη σε περίπτωση βλάβης.
 • Άμεση εξυπηρέτηση, με συχνά δρομολόγια.
 • Υγειονομική συντήρηση από εξειδικευμένο συνεργείο ανά 3 ή 4 μήνες.
 • Κέρδος 1,1 λίτρα επιπλέον προϊόν

 

Όλα τα μοντέλα θερμοψυκτών Νερά Κρήτης παρέχουν υψηλής ποιότητας νερό σε θερμοκρασία περιβάλλοντος καθώς και ζεστό (85°C -95°C) ή κρύο (5°C -10°C). Υπάρχει δυνατότητα κρύου νερού 5lit/h (για συνθήκες περιβάλλοντος 20°C). Επιπλέον, διαθέτουν δοχείο στράγγισης και βρύσες από ανθεκτικό πλαστικό στην κρούση και το χρώμα τους είναι Inox. Όλες οι δεξαμενές είναι κλειστές από υλικό ανοξείδωτου χάλυβα υψηλής ποιότητας. Επίσης, η σύνδεση με την φιάλη εξασφαλίζει απόλυτη στεγνότητα, ενώ υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής ειδικής θήκης για ποτήρια.

 

Μπορείτε να επιλέξετε, ανάλογα με τη χρήση σας, ανάμεσα σε 3 τύπους θερμοψύκτη ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ με εργονομικό σχεδιασμό:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Όλες οι φιάλες ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ, μεταξύ των οποίων και οι φιαλές των θερμοψυκτών, παράγονται εξ’ ολοκλήρου από την εταιρεία μας και είναι μιας χρήσης από PET υλικό οπότε τα οφέλη για τον καταναλωτή και την επιχείρηση είναι πολλαπλά και σημαντικά.

 

Διασφάλιση υγιεινής και ποιότητας

 • Οι φιάλες ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ είναι μιας χρήσης, οπότε δεν επιστρέφονται για να πλυθούν και να χρησιμοποιηθούν ξανά, γεγονός που μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους λόγω της άγνωστης προηγούμενης χρήσης.
 • Οι φιάλες ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ αναγράφουν πάντα την Ημερομηνία Εμφιάλωσης και Λήξης, σε αντίθεση με τις επιστρεφόμενες πολυκαρμπονικές φιάλες 18,9lt.

Οικονομία χώρου

 • Οι γεμάτες φιάλες ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ αποθηκεύονται εύκολα χάρη στην πρακτική τους συσκευασία.
 • Οι κενές φιάλες ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ είναι μη επιστρεφόμενες, οπότε δεν χρειάζεται να τις αποθηκεύετε μετά την χρήση τους, αλλά να τις στέλνετε κατευθείαν για ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

Πρακτικότητα

Οι φιάλες ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ 10lt και 12,5lt, χάρη στο μικρό τους βάρος σε σχέση με τις υπόλοιπες φιάλες θερμοψύκτη που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι εύκολες στην μεταφορά και στην τοποθέτησή τους στον θερμοψυκτη.

Οικονομία χρημάτων

Οι φιάλες ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ δεν επιστρέφονται, οπότε δεν είστε υποχρεωμένοι να πληρώνετε για τυχόν φθορές ή απώλειες αυτών, όπως συμβαίνει με τις επιστρεφόμενες φιάλες της αγοράς.

ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΗΣ 50Β NOVO

Διαστάσεις 31*31*94

ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΗΣ DELUXE

Διαστάσεις 32*31*91

Παροχή ζεστού και κρύου νερού με μικρό ψυγείο και κατάψυξη.


ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΗΣ 50Β KIKO

Διαστάσεις 31*31*94

Υγειονομική Συντήρηση

Με υπευθυνότητα απέναντι στον Έλληνα καταναλωτή, η εταιρεία ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Η διαδικασία υγειονομικής συντήρησης περιλαμβάνει:

 

 • Αυστηρή διαδικασία απολύμανσης “Clean Room” πριν την τοποθέτηση στο χώρο σας.
 • Αντικατάσταση των πλαστικών μερών και του φίλτρου αέρα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, 3-4 μηνών, στο χώρο σας.
 • Απολύμανση των προς εγκατάσταση μερών του θερμοψύκτη σε ειδικό αποστειρωμένο χώρο.
 • Χρήση υλικών (απορρυπαντικά, απολυμαντικά, απολιπαντικά, χημικά αφαλάτωσης, υλικά συσκευασίας, καθαριστικά χώρων) πιστοποιημένα ως προς την καταλληλότητά τους για τρόφιμα και ποτά.

 

Καλέστε τα ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ στο 210 2445158 για να παραγγείλετε τον δικό σας θερμοψύκτη ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας κάνοντας κλικ εδώ