Η ΠΗΓΗ

Τα ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ αξιοποιούν μια από τις καθαρότερες πηγές της Ελλάδος, στα Λευκά Όρη της Κρήτης. Τα ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ αναβλύζουν από τα Λευκά Όρη της Κρήτης, από την Πηγή του Δήμου Θερίσου στο Βαρύπτερο Χανίων, και φέρνουν την δροσιά στο ποτήρι σας.

 

Το ιστορικό χωριό Θέρισο, βρίσκεται στα βόρεια του νομού Χανίων και νοτιοδυτικά της πόλης των Χανίων. Υπήρξε έδρα των Κρητών επαναστατών στην επανάσταση του 1905 υπό τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Σήμερα, στο κτίριο όπου υπήρξε το στρατηγείο του Ελευθερίου Βενιζέλου και του κινήματος του Θερίσου το 1905 στεγάζεται το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο της περιοχής.

 

Χτισμένο στις βορειοδυτικές ρίζες των Λευκών Ορέων σε υψόμετρο 580 μέτρα, για να το προσεγγίσει κάποιος διασχίζει το απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς φαράγγι «Ελευθέριος Βενιζέλος».

ΤΑ ΟΦΕΛΗ

Το εμφιαλωμένο νερό διακρίνεται για τα ξεχωριστά του οφέλη

Απομάκρυνση των ρύπων

Είναι ευρέως γνωστό ότι το νερό της βρύσης μπορεί να περιέχει βλαβερές τοξίνες και άλλα ανόργανα συστατικά. Το εμφιαλωμένο νερό από την άλλη πλευρά, περιέχει υψηλά επίπεδα θρεπτικών ουσιών που ενισχύουν τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ενυδατώνει και προστατεύει τον ανθρώπινο οργανισμό

Το πόσιμο αλκαλικό νερό, που είναι η ουσία του εμφιαλωμένου νερού πηγής, βοηθά στην εξουδετέρωση της οξύτητας στο σώμα. Με αυτόν τον τρόπο βοηθά στη μείωση του επιπέδου των ελευθέρων ριζών στο σώμα.

Ενισχύει την επιθυμία σας να πίνετε νερό

Το γεγονός ότι το καθαρό νερό πηγής έχει καλύτερη γεύση από το νερό της βρύσης σας δίνει έναν λόγο να πίνετε περισσότερο από αυτό. Το εμφιαλωμένο νερό πηγής είναι ότι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε τον οργανισμό σας καθημερινά μέσω της διατροφής σας για να ενισχύσετε την υγεία σας και να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας.

 

Το νερό είναι πηγή κίνησης και ενέργειας και αξίζει τον σεβασμό μας – ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

 

Μέχρι να φτάσει στην πόρτα σας μια φιάλη ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ προηγείται ένα ταξίδι από την πηγή μέχρι και την εμφιάλωση, που περιλαμβάνει τις ακόλουθες φάσεις:

 

  1. Συλλογή νερού από την πηγή | Γίνεται ενδελεχής έλεγχος ποιότητας
  2. Διαχείριση πρώτων υλών εμφιάλωσης | Παραγωγή και καθαρισμός φιαλιδίων, δημιουργία ετικετών
  3. Διαχείριση πρώτης ύλης νερού | Φιλτράρισμα και UV αποστείρωση
  4. Γέμισμα φιαλιδίου PET, τοποθέτηση πώματος, τοποθέτηση ετικέτας, εκτύπωση παρτίδας, συρρίκνωση φιλμ, σχηματισμός παλέτας, barcode scanning, αποθήκευση
  5. Διανομή στους προμηθευτές

 

Τα ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κατέχουν την υψηλότερη βαθμολογία IFS στην Ευρώπη (99,4%). Μάθετε περισσότερα για το πρότυπο IFS στην σελίδα μας Πιστοποιήσεις Ποιότητας

Μια σταγόνα νερού περιέχει τα μυστικά όλων των ωκεανών· μια πτυχή μας περιέχει όλες τις πτυχές της ύπαρξης

-Khalil Gibran, συγγραφέας/ποιητής