ΙΣΤΟΡΙΚΟ

“Το νερό είναι η κινητήρια δύναμη όλης της φύσης”

-Leonardo da Vinci
Η ΑΡΧΗ

Η εταιρεία ‘Νερά Κρήτης ΑΒΕΕ’ ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2003, αξιοποιώντας μια από τις πιο καθαρές πηγές της Ελλάδος, στα Λευκά Όρη της Κρήτης.

Χρησιμοποιώντας στο έπακρο την 30 ετών εμπειρία και τεχνογνωσία της σε κατασκευές φιαλών και μηχανημάτων, δημιούργησε την παγκόσμια πρωτοποριακή φιάλη 10l μιας χρήσης για θερμοψύκτες. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η Ελληνική αγορά αγκάλιασε την ιδέα της φιάλης μιας χρήσης, με αποτέλεσμα να δώσει στην εταιρεία μας μία από τις πρώτες θέσεις στην Ελληνική αγορά.

2007

Μετά την επιτυχία αυτή, το 2007 τα ‘Νερά Κρήτης’ προχώρησαν στην παραγωγή κλασικών συσκευασιών νερού δημιουργώντας μια πλούσια γκάμα προϊόντων (0,33 l, 0,36l, 0,5l, 0,75l, 1l, 1,5l, 10l, 12,5l). Γρήγορα η εταιρεία κατάφερε να κερδίσει το αγοραστικό κοινό, έχοντας παρουσία σχεδόν σε όλη τη Ελλάδα.

2011

Το 2011, στη συνεχή της προσπάθεια για καινοτομία και διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό, δημιούργησε τη σειρά SUMMER COLLECTION 0,5l, με πολύχρωμες φιάλες και πώματα, και γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο καταναλωτικό κοινό.

2012

Το 2012, τα Νερά Κρήτης καινοτομούν σε παγκόσμιο επίπεδο, προσεγγίζοντας τo παιδικό αγοραστικό κοινό, δημιουργώντας την παιδική σειρά Νεράκι, με πολύχρωμα νερομπουκαλάκια με μορφές ζώων 0,33l. Για τη σειρά αυτή, η εταιρεία βραβεύτηκε στο Παρίσι SIAL innovation 2012 και ξεκίνησε την εξαγωγική της δραστηριότητα.

2014

Το 2014 η εταιρεία Νερά Κρήτης προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την διεθνούς φήμης εταιρεία WALT DISNEY και δημιούργησε μια νέα σειρά φιαλών με 8 παιδικούς χαρακτήρες της Disney, διαθέτοντας τα προϊόντα της αρχικά στο εξωτερικό και στη συνέχεια στην ελληνική αγορά.

Σήμερα

Σήμερα, έχοντας εμπλουτίσει τη γκάμα της και με επιπλέον συλλογές προϊόντων, όπως την Κρητική σειρά φιαλών Μινώταυρος και τη Sport σειρά με αθλητικές φιάλες, έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην ελληνική αγορά, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, ενώ εξάγει τα προϊόντα της και σε 24 χώρες του εξωτερικού.