Ενυδάτωση και ευεξία με αλκαλικό νερό

Ενυδάτωση και ευεξία με αλκαλικό νερό.

Το καλοκαίρι έφυγε, αλλά εκτός από ευχάριστες αναμνήσεις μας άφησε και κάποια σχετική επιβάρυνση στον οργανισμό μας. Όπως είναι γνωστό, τα γλυκά, τα παγωτά, τα ποτά με αλκοόλ, τα αναψυκτικά με καφεΐνη, το αλάτι, η ζέστη και το κρύο, οι ιώσεις και ο κλιματισμός, μας αφυδατώνουν. Τώρα είναι η εποχή που χρειαζόμαστε περισσότερο το νερό.

Αν συνηθίσουμε να πινουμε λίγο περισσότερο νερό κάθε μέρα, θα βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να μείνει ενυδατωμένος και θα παρατηρήσουμε την ευεργετική του δράση γρήγορα. Είναι βέβαια αναγκαία προϋπόθεση το νερό να είναι υψηλής ποιότητας για να ωφεληθούμε.

Η ποιότητα του νερού είναι ένας από τους βασικούς λόγους που όλο και περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο συνειδητά επιλέγουν να πίνουν εμφιαλωμένο νερό. Άλλοι λόγοι αφορούν την γεύση και την οσμή που έχει το χλωριωμένο νερό, καθώς αλλοιώνει την γεύση του.  Τα Νερά Κρήτης αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους ψάχνουν ένα υψηλής ποιότητας εμφιαλωμένο νερό καθώς είναι φυσικά αλκαλικά με PΗ 8,3

Είναι αξιοσημείωτο ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία ανοδική τάση επιλογής της αλκαλικής διατροφής σε παγκόσμιο επίπεδο από πάρα πολλούς που υποστηρίζουν ότι η αλκαλική διατροφή έχει μόνο οφέλη για τον οργανισμό και προστατεύει από πάρα πολλές ασθένειες.  Στα πλαίσια της αλκαλικής διατροφής εντάσσεται και η επιλογή ενός αλκαλικού νερού.

Επιλέγοντας τα εμφιαλωμένα Νερά Κρήτης είμαστε σίγουροι ότι πίνουμε ένα σταθερά υψηλής ποιότητας και βραβευμένης γεύσης ασφαλές, καθαρό, φυσικά αλκαλικό και υγιεινό νερό. Πηγάζουν από τα Λευκά Όρη της Κρήτης, έχουν εξαιρετική γεύση και υπόκεινται σε συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους.