Νέα χρονιά με εφικτούς στόχους!

Νέα χρονιά με εφικτούς στόχους!

 

Ξεκίνησε η νέα χρονιά και εμείς για φέτος βάζουμε εφικτούς στόχους! Φάγαμε κουραμπιέδες, μελομακάρονα, βασιλόπιτα και άλλες πολλές λιχουδιές. Ήπιαμε ποτά, αρκετά αναψυκτικά και ξενυχτήσαμε. Πάνω απ’ όλα, περάσαμε ωραία και απολαύσαμε τις ημέρες των διακοπών μας, οπότε χαλάλι μας που “ξεφύγαμε” λιγάκι!

 

Μπορούμε όμως να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να επανέλθει γρήγορα με μια απλή νέα συνήθεια. Τώρα είναι η εποχή που χρειαζόμαστε περισσότερο νερό. Όπως είναι γνωστό, τα γλυκά, τα ποτά με αλκοόλ, τα αναψυκτικά με καφεΐνη, το αλάτι, αλλά και το κρύο, οι ιώσεις και ο κλιματισμός, μας αφυδατώνουν. Αν συνηθίσουμε να πινουμε λίγο περισσότερο νερό κάθε μέρα, θα βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να μείνει ενυδατωμένος και θα παρατηρήσουμε την ευεργετική του δράση γρήγορα.

 

Τα Νερά Κρήτης αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους ψάχνουν ένα υψηλής ποιότητας εμφιαλωμένο νερό. Είναι φυσικά αλκαλικά με ph 8, πηγάζουν από τα Λευκά Όρη της Κρήτης, έχουν εξαιρετική γεύση και υπόκεινται σε συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους.

 

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε και με θερμοψύκτη για μεγαλύτερη ευκολία για όλη την οικογένεια χειμώνα-καλοκαίρι.