Καλές γιορτές με πολλά δώρα!

Δεκέμβρης χωρίς δώρα για τους φίλους μας δεν γίνεται! Πολλά δώρα για να είμαστε ακριβείς!

Δύο υπερτυχεροί φίλοι μας θα κερδίσουν από ένα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης 750w – κυριολεκτικά έργο τέχνης, από την Heatwave! Επιπλέον, άλλοι 20 φίλοι μας θα κερδίσουν από ένα γούρι για το 2019, φιλοτεχνημένο από την VETA S.A.

Δείτε τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης ΕΔΩ: http://www.heatwave.com.gr/ 

Οι 2 νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν όποιο τους αρέσει είτε ανάμεσα από τα εκατοντάδες σχέδια που υπάρχουν ήδη στο gallery ή από κάποια δική τους φωτογραφία υψηλής ανάλυσης! Τα πάνελ της Heatwave συνδυάζουν το χαμηλό κόστος θέρμανσης, υγιεινή ατμόσφαιρα στο σπίτι με υπέρυθρη θέρμανση, υψηλή αισθητική και τοποθετούνται παντού με μεγάλη ευκολία. Κάντε Like (μου αρέσει) στην σελίδα μας, κοινοποίηση (share) και γράψτε στα σχόλια ποιοί είναι οι αγαπημένοι ήρωες κινουμένων σχεδίων των παιδιών σας (μπορεί να είναι και τα εγγονάκια, τα ανιψάκια ή τα βαφτιστήρια σας) και θα συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση που θα γίνει στις 28-12-2018 στα κεντρικά γραφεία των Νερών Κρήτης.

Όροι συμμετοχής:

1) Επιτρέπεται μία (1) συμμετοχή ανά άτομο. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.

2) Δεν θα επιτρέπονται άσχετα με το ζητούμενο σχόλια, ασεβή, ή προσβλητικά προς οποιονδήποτε. Τέτοια σχόλια θα διαγράφονται και δεν θα ληφθούν υπόψη στην κλήρωση.

3) Η παραλαβή των δώρων θα γίνε κατόπιν συνεννόησης είτε με ευθύνη και επιμέλεια του εκάστου νικητή από τα γραφεία της εταιρείας Νερά Κρήτης στην Αθήνα με επίδειξη της ταυτότητας τους  σε εργάσιμες ημέρες και ώρες και εντός 2 εβδομάδων από την ανακοίνωση των νικητών στην σελίδα των Νερών Κρήτης στο Facebook, ή με την αποστολή τους με courier στην διεύθυνσή τους.

4) Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν παραλάβει το δώρο του εντός 2 εβδομάδων από την λήξη του διαγωνισμού, τότε το δώρο αυτό θα προσφερθεί στους επιλαχόντες με σειρά προτεραιότητας

5) Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή συνεργατών και εργαζομένων και έως 2ου βαθμού συγγενών αυτών στα Νερά Κρήτης.

6) Τα Νερά Κρήτης διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν τον παρόντα διαγωνισμό είτε ως προς τον χρόνο διεξαγωγής του καθώς και για οποιονδήποτε άλλο λόγο κρίνουν απαραίτητο για την ορθή διεκπεραίωσή του.

7) Οι νικητές θα  ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο inbox τους και θα αναρτηθεί το όνομά τους στην σελίδα μας στο Facebook. Στο μήνυμα που θα λάβουν θα τους ζητηθεί το ονοματεπώνυμο τους, το τηλέφωνό τους και η διεύθυνση κατοικίας τους ώστε να διασφαλιστεί η ταυτοποίησή τους κατά την παραλαβή του δώρου τους.

8) Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 28/12/2018 στα κεντρικά γραφεία των Νερών Κρήτης. Όποιος από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό το επιθυμεί θα μπορεί να παραβρεθεί στην κλήρωση. Σε περίπτωση αλλαγής της ημέρας διεξαγωγής της κλήρωσης, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με ανακοίνωση στην σελίδα μας στο Facebook.

9) ‘Οσοι συμμετέχουν στον παρόντα διαγωνισμό, αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους προαναφερθέντες όρους του.