Νέος διαγωνισμός με δώρο αξίας 530€!

Νέος διαγωνισμός με δώρο αξίας 530€!

 

Εμείς μπορεί να είμαστε στην έκθεση Gulfood 2018 στο Dubai, αλλά σας έχουμε μαζί μας στην καρδιά μας 💖 και θέλουμε να σας προσφέρουμε ένα ιδιαίτερο δώρο που συμβολίζει το ζεστό κλίμα και την πολυτέλεια που επικρατεί εδώ!

Ένας τυχερός ή μία τυχερή από εσάς θα κερδίσει ένα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης – κυριολεκτικά έργο τέχνης, από την Heatwave! Και το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι ο νικητής θα διαλέξει όποιο του αρέσει ανάμεσα από τα εκατοντάδες σχέδια που υπάρχουν! Τα πάνελ της Heatwave http://www.heatwave.com.gr συνδυάζουν το χαμηλό κόστος θέρμανσης, υγιεινή ατμόσφαιρα στο σπίτι με υπέρυθρη θέρμανση, υψηλή αισθητική και τοποθετούνται παντού με μεγάλη ευκολία! Κάντε like (μου αρέσει) στην σελίδα μας και share (μοιραστείτε) το πόστ. Γράψτε στα σχόλια γιατί επιλέγετε τα Νερά Κρήτης ή οτιδήποτε θα θέλατε εσείς να μας πείτε!

Όλοι όσοι κάνουν like, share και γράψουν στα σχόλια συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση για ένα πάνελ 1000w με την εκτύπωση που θα επιλέξει ο νικητής και θα γίνει στις 28/2/18 στα κεντρικά μας γραφεία στη Αθήνα. Καλή επιτυχία 🌟

Όροι συμμετοχής

  1. Επιτρέπεται μία (1) συμμετοχή ανά άτομο
  2. Δεν θα επιτρέπονται άσχετα με το ζητούμενο σχόλια, ασεβή, ή προσβλητικά προς οποιονδήποτε. Τέτοια σχόλια θα διαγράφονται και δεν θα ληφθούν υπόψη στην κλήρωση.
  3. Η παραλαβή του δώρου θα γίνει με ευθύνη και επιμέλεια του νικητή από τα γραφεία της εταιρείας Νερά Κρήτης στην Αθήνα με επίδειξη της ταυτότητας τους ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο αποδεικνύει το όνομά τους, σε εργάσιμες μέρες και ώρες και εντός 2 εβδομάδων από την ανακοίνωση του νικητή στην σελίδα των Νερών Κρήτης στο Facebook
  4. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν παραλάβει το δώρο του εντός 2 εβδομάδων από την λήξη του διαγωνισμού, τότε το δώρο αυτό θα προσφερθεί στους επιλαχόντες με σειρά προτεραιότητας
  5. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή συνεργατών και εργαζομένων και έως 2ου βαθμού συγγενών αυτών στα Νερά Κρήτης.
  6. Τα Νερά Κρήτης διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν τον παρόντα διαγωνισμό είτε ως προς τον χρόνο διεξαγωγής του καθώς και για οποιονδήποτε άλλο λόγο κρίνουν απαραίτητο για την ορθή διεκπεραίωσή του.
  7. Οι νικητής θα  ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο inbox τους και θα αναρτηθεί το όνομά τους στην σελίδα μας στο Facebook . Στο μήνυμα που θα λάβουν θα τους ζητηθεί το ονοματεπώνυμο τους, το τηλέφωνό τους και η διεύθυνση κατοικίας τους ώστε να διασφαλιστεί η ταυτοποίησή τους κατά την παραλαβή του δώρου τους.
  8. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 28/2/2018 στα κεντρικά γραφεία των Νερών Κρήτης. Όποιος από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό το επιθυμεί θα μπορεί να παραβρεθεί στην κλήρωση. Σε περίπτωση αλλαγής της μέρας διεξαγωγής της κλήρωσης οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με ανακοίνωση στην σελίδα μας στο Facebook.
  9. Με τη συμμετοχή σας στον παρόντα διαγωνισμό, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους προαναφερθέντες όρους του.