Τις υπέροχες αναμνήσεις τις δημιουργούμε σήμερα!

Τις υπέροχες αναμνήσεις τις δημιουργούμε σήμερα!

Ο Φεβρουάριος μας δίνει μοναδικές ευκαιρίες για να δημιουργήσουμε τις καλύτερες αναμνήσεις για εμάς,
τα παιδιά μας και όλους όσους αγαπάμε! 💖 Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι καλή διάθεση🌟

 

Να θυμηθούμε λίγο τις δικές μας αγαπημένες στιγμές από τότε που ήμασταν παιδιά;
Πόσο πολύ μας άρεσε και πόσο καμαρώναμε να φοράμε τις αποκριάτικες στολές μας! Ξεκινούσαμε να τις φοράμε από την τσικνοπέμπτη μέχρι και την Καθαρή Δευτέρα που “πετάγαμε τον αετό”!
Πόσο μας ενθουσίαζε η προετοιμασία για το πέταγμα του χαρταετού! Πόσο πολύ θαυμάζαμε τον μπαμπά μας, τον θείο μας ή τον παππού μας που ήξεραν να φτιάξουν τον χαρταετό μόνοι τους, να του βάλουν την ουρά του και να φτιάξουν τα “ζύγια” του για να πάει ο δικός μας χαρταετός πιο ψηλά απ’ όλους! Πόσο απλά και φυσικά ήταν όλα!

 

Και τώρα που σκαλίσαμε και ανασύραμε λίγες από τις δικές μας παιδικές αναμνήσεις, ας προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ακόμα καλύτερες για εμάς, τα παιδιά μας, τα ανηψάκια μας ή τα εγγονάκια μας!

 

Χρειάζεται μόνο καλή διάθεση και φαντασία!

Με ένα λευκό σεντόνι, ένα ψαλίδι και ένα μαύρο μαρκαδόρο μπορούμε να φτιάξουμε την καλύτερη στολή για ένα μικρό φαντασματάκι 👻 που θα μας κυνηγάει για να μας τρομάξει! Το σάντουιτς με την λαγάνα και την φασολάδα στο ένα χέρι και το αγαπημένο τους μπουκαλάκι με νερό στο άλλο, την ώρα που ο χαρταετός τους θα πετάει ψηλότερα από όλους τους άλλους, σίγουρα θα είναι το καλύτερο γεύμα της ζωής τους!
Γιατί θα είναι μαζί με αυτούς που αγαπούν και θα το θυμούνται για πάντα! 💖