Καλή σχολική χρονιά!

Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας που τον αφιερώνουμε στους μικρούς μας φίλους!

Το μεγάλο γεγονός της σεζόν για τα παιδιά αλλά και τις οικογένειές τους είναι ότι ανοίγουν τα σχολεία! Τα συναισθήματα πολλά! Ανυπομονησία, χαρά, περιέργεια, άγχος αλλά και προσμονή για τις νέες εμπειρίες.

Φυσικά,τα νεράκια από τα Νερά Κρήτης με τους αγαπημένους τους ήρωες της Disney και της Nickelodeon θα τα συντροφεύσουν για μια ακόμη χρονιά στις σχολικές αλλά και τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες δίνοντάς τους χαρά, διασκέδαση αλλά και την απαραίτητη ενυδάτωση που χρειάζονται.

Τα μοναδικά μπουκαλάκια που χρησιμοποιούμε για τα νεράκια μας διαθέτουν εξαιρετική αντοχή, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να χωρούν εύκολα στο καλαθάκι φαγητού του νηπιαγωγείου αλλά και στην σάκα του δημοτικού

Με τα νεράκια, οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα παιδιά τους ενυδατώνονται επαρκώς στο σχολείο αλλά και σε όλες τους τις εξωσχολικές δραστηριότητες, με ένα υψηλής ποιότητας και βραβευμένης γεύσης εμφιαλωμένο νερό από τα Νερά Κρήτης.

Τα νεράκια από τα Νερά Κρήτης αποτελούν την ευκολότερη και πρακτικότερη λύση για να πίνουν με ευχαρίστηση νερό οι μικροί μας φίλοι και να νιώθουν ασφαλείς οι γονείς!