Τα Νερά Κρήτης είναι ένα προϊόν 100% Ελληνικό!

Τα Νερά Κρήτης είναι ένα προϊόν 100% Ελληνικό!

 

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε τα εμφιαλωμένα Νερά Κρήτης!

 

Επιλέγοντας τα Νερά Κρήτης, ουσιαστικά δίνετε εργασία σε οικογένειες από όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα εξασφαλίζετε για εσάς και την δική σας οικογένεια ένα υψηλής ποιότητας και βραβευμένης γεύσης 100% Ελληνικό εμφιαλωμένο νερό!

 

Από τη συλλογή του νερού στην πηγή στο Βαρύπετρο Θερίσου του νομού Χανίων Κρήτης, μέχρι και τη στιγμή που φτάνουν στα σημεία πώλησής τους, τα Νερά Κρήτης είναι 100% Ελληνικό προϊόν.

 

Στις εγκαταστάσεις μας στην Κρήτη, το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας διενεργεί ελέγχους ποιότητας σε όλα τα στάδια εμφιάλωσης του νερού.

 

Τα ειδικά για τις ανάγκες των Νερών Κρήτης μπουκάλια σχεδιάζονται αποκλειστικά και δημιουργούνται τα μεταλλικά καλούπια τους από την ελληνική εταιρεία VETA ΑΕΒΕ.

 

Από τα καλούπια που δημιουργεί η VETA ΑΕΒΕ κατασκευάζονται τα ειδικά και υψηλής αντοχής μπουκάλια PET που χρησιμοποιούμε για την εμφιάλωση των Νερών Κρήτης καθώς και τα ιδιαίτερα καπάκια τους, τα οποία παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την επίσης ελληνική εταιρεία ΠΕΤ Κεντρικής Ελλάδας

 

Στη συνέχεια οι παλέτες με τα εμφιαλωμένα Νερά Κρήτης φορτώνονται σε ειδικά για τη μεταφορά νερού οχήματα, ώστε να μεταφερθούν στις αποθήκες των κεντρικών μας εγκαταστάσεων στην Αθήνα.

Από εδώ θα διανεμηθούν με τα ιδιόκτητα οχήματα του στόλου μας στα διάφορα σημεία πώλησής τους με ασφάλεια.

 

Φυσικά, τα οχήματά μας συντηρούνται και επισκευάζονται στην Ελλάδα.

 

Επίσης, όλες οι υπηρεσίες που λαμβάνουμε και αφορούν τα εμφιαλωμένα Νερά Κρήτης (π. χ. Κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδας, προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφήμιση κλπ) προέρχονται από Ελληνικές εταιρείες.

Τα Νερά Κρήτης είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία στην οποία εργάζονται πάνω από 100 άτομα!

 

Επιλέγοντας συνειδητά να αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα βοηθούμε την ανάπτυξη των ελληνικών εταιρειών, συμβάλλουμε στην εξασφάλιση θέσεων εργασίας και δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργηθούν νέες.

 

Μπορείτε και εσείς να συμβάλλετε ενεργά, ζητώντας από τα καταστήματα που ψωνίζετε να τα διαθέτουν σε περίπτωση που δεν τα έχουν.

 

Όλοι όσοι εργαζόμαστε στα Νερά Κρήτης, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την επιλογή σας!