ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Η εταιρεία ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ ξεκίνησε την εξαγωγική της δραστηριότητα το 2013 και σήμερα έχει ενεργή παρουσία σε μεγάλες διεθνείς αλυσίδες σε 24 χώρες.

 

Το τμήμα εξαγωγών της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες με εκτεταμένη εμπειρία στις εξαγωγές και στην διαχείριση των σχετικών διαδικασιών,στην εξυπηρέτηση πελατών, από την απλή ενημέρωσή τους μέχρι την τελική παράδοση των προϊόντων στη χώρα προορισμού.

 

Μετά από συμμετοχή της εταιρείας σε διεθνείς εκθέσεις και την βράβευση της για την καινοτόμα σειρά φιαλών ‘My Water’ 0,33 lt στη SIAL PARIS 2012, τα ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ απέκτησαν ευρεία αναγνωρισιμότητα και κέρδισαν το ενδιαφέρον από κάθε γωνιά του κόσμου, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο προϊόν σήμερα να σημειώνει πωλήσεις χιλιάδων φιαλών ανά χώρα.

 

Ο πρωτοποριακός προσανατολισμός της διοίκησης της εταιρείας στη διαφοροποίηση και την καινοτομία έχει συμβάλλει στη δημιουργία μιας εμπλουτισμένης γκάμας μοναδικών φιαλών, όπου ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να επιλέξει και να προσαρμόσει την παραγγελία του, ανάλογα με το χρώμα, μέγεθος και σχήμα φιάλης και πώματος που τον εξυπηρετεί, ενώ ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει εξατομικευμένη ετικέτα και φιάλη, με απεικόνιση του δικού του brand.

 

Ενδεικτικά, η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας σήμερα σε μερικές από τις χώρες που δραστηριοποιείται έχει ως ακολούθως:

 Εξαγωγική δραστηριότητα της ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΧΩΡΕΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ

Αυστραλία 

Βουλγαρία 

Κίνα

Γερμανία

Κύπρος

Ισραήλ

Ιταλία

Κουβέιτ

Λιβύη

Σκόπια

Μάλτα

Ρουμανία

Ν. Αφρική

Σαουδική

Αραβία

Τουρκία

Ταιβάν

Αγγλία

Ουκρανία

Η.Π.Α.

Aλβανία

Ιορδανία

Ουγγαρία

Τσεχία

Σλοβακία